Сонник «Бюстгальтер»

Сучасний сонник

Бюстгальтер сниться до того, що про якісь ваших секретах дізнаються люди, яким їх знати не належить.

Якщо він мав якусь незвичайну форму, забарвлення і т. , Це говорить про те, що ви не проти ставити в ліжку всілякі експерименти.

Якщо снився ліфчик з красивими візерунками, то, швидше за все, наяву ви є знавцем модних тенденцій, стильним людиною, чиїм смаком довіряють багато.

Бюстгальтер, приснився чоловіку, віщує йому тісне спілкування з особою жіночої статі, яка його в чомусь жорстоко обдурить.

Жінці приснилося, як вона приміряє або купує бюстгальтер, - це означає, що їй набридли колишні кавалери, що вона прагне до нових, більш гострих відчуттів. Чоловікові покупка ліфчика сниться як провісниця сильного бажання знайти собі нову сексуальну партнерку.

Якщо жінка побачила себе у сні в старому, зношеному або рваному ліфчику, значить, вона схильна довіряти першому враженню, яке часто виявляється оманливим.

Східний жіночий сонник

Гарний дорогий бюстгальтер - свідоцтво того, що ти є знавцем прекрасного і багато людей покладаються на твій смак.

Приснилося , що ти носиш старий бюстгальтер? Ти занадто довіряєш першому враженню, яке деколи буває оманливим.

Для молодої жінки сон, у якому вона купує бюстгальтер, означає:

Її втомили колишні прихильники, і вона прагне до нових відчуттів.

Сонник Данилової

Побачений у сні бюстгальтер має безліч значень.

Якщо жінка бачить себе у сні як би з боку в одній нижній білизні, це символізує її незахищеність і в деякій мірі самотність. Вам слід звернути увагу на поведінку ворогів і інших неприємних осіб - незабаром вони можуть доставити вам масу неприємностей. Можливо, про вас будуть пущені плітки і помилкові чутки, втім, що містять певну частку істини. В найближчому майбутньому не довіряйтеся чужим людям і не зловживайте одкровеннями із сторонніми - інтимна інформація, що потрапила в руки недоброзичливців, може бути використана проти вас.

Якщо ви бачите себе в гарному дорогому бюстгальтері в дзеркалі, вас очікує нове знайомство або несподіваний поворот подій в житті. Вас гідно оцінять, що підійме вас у власних очах і додасть впевненості.

Якщо ви знімаєте бюстгальтер, який забруднений або порваний, це означає позбавлення незабаром від клопоту і великих неприємностей. Навпаки, якщо ви одягаєте такий бюстгальтер - вам належить пожинати гіркі плоди допущених в недавньому минулому помилок. Жінку, яка одержує у сні в подарунок розкішний бюстгальтер, очікує величезний успіх, який може бути відображений в кожній із сфер діяльності:

Раптовий кар'єрний ріст, великий виграш у лотерею, вигідне знайомство. Ви будете оточені підвищеною увагою і турботою не тільки коханої людини, але і сторонніх чоловіків. Завдяки їх старанням ви відчуєте себе королевою.

Для чоловіка сон, у якому він бачить жінку в бюстгальтері, означає, що незабаром у вашому житті з'явиться прекрасна незнайомка, для завоювання якої ви докладете безліч зусиль.

Якщо бюстгальтер простий, скромний, не мереживний, вас чекає розчарування в коханні. Всі ваші спроби заманити красуню в амурні мережі зазнають невдачі. Навпаки, якщо бюстгальтер великий, розкішний, візерунчастий - це символ взаємності. Але не думайте, що вам легко дістанеться такий ласий шматочок - доведеться неабияк постаратися, щоб досягти бажаного результату. Колір відіграє також важливу роль. Білий або тілесний бюстгальтер означає добробут і удачу. Чорний, хоча і не несе неодмінного засмучення, все ж попереджає про деяку таємничої небезпеки. Можливо, вас чекає обман - не будьте занадто довірливі.

Загальний сонник

Приміряти бюстгальтер означає надію на оновлення своїх почуттів.

Якщо Ви бачите себе в дзеркалі в бюстгальтері, значить Ви намагаєтеся обманювати не тільки інших, але і себе.

Якщо чоловікові сниться бюстгальтер, значить, йому належить знайомство з жінкою, яка його обдурить.

Бачити бюстгальтер незвичайної форми свідчить про те, що Ви не проти поекспериментувати в ліжку.