Сонник «Кумир»

Сучасний сонник

Якщо Вам сниться, що Ви поклоняєтеся ідолу - Вас чекає повільне просування на шляху до багатства і слави, тому що занадто багато сил Ви будете витрачати на дрібниці.

Розвінчати кумира — вказує на те, що Ви будете повністю контролювати свої думки і вчинки, і ніяка сила не зупинить Ваше просування вгору до почестей і слави.

Бачити у сні, як кумирам поклоняються інші - знак того, що непереборні відмінності стануть причиною відчуження між Вами і Вашими друзями.

Засуджувати уві сні кумира - пророкування слави і високого становища, яких Ви досягнете, так як будете добре розуміти природні схильності людської натури.

Сонник Лонго

Приснилося поклоніння ідолу - це свідчення вашої відсталості, нездорового консерватизму, сліпого слідування суспільним стереотипам. Дотримуючись старих правил, ви часто не хочете розуміти очевидного, навіть коли вам вказують на нього дуже недвозначно.

Звалити ідола — будете боротися за якусь ідею, що буде складною справою, оскільки переконувати в її доцільності ви будете людей, що відносяться до всього нового з великою підозрою. Удача до вас прийде в тому випадку, якщо підключиться якесь впливова особа.

Установка ідола сниться до майбутніх безрезультатним намаганням встановити свої порядки там, де вас раніше не було. Навіть якщо у вас будуть відповідні повноваження, не забувайте, що в чужий монастир зі своїм статутом не ходять, інакше сварок не уникнути.

Сонник Міллера

Приснилося ваше поклоніння ідолам - такий сон говорить про те, що шлях до популярності і слави буде тривати занадто довго:

Швидше за все, більш швидкому просуванню завадять дріб'язкові заняття, яким ви будете віддавати занадто багато свого дорогоцінного часу. У сні ви розвінчували ідолів - значить, будете тверді духом і зібрані, вашому прагненню до загальній повазі не завадить ніяка виснажлива робота. Бачили, що ідолам поклоняються інші, - сон пророкує, що серед друзів виникнуть розбіжності. Засудження ідолопоклонства сниться до досягнення вами популярності і почестей, у чому ваші здібності в сфері осягнення можливостей і схильностей людського розуму, а також особливостей психології зіграють немаловажну роль.

Езотеричний сонник

Приснився кумир — значить, ви на чомусь зацикливаетесь;

Прийшла пора «провітритися». Ожилий ідол - це ожилі спогади, не надавайте їм великого значення.

Сонник Фрейда

Приснившийся ідол — це не хто інший, як ваш партнер - самолюбний, пихатий сноб, який не має ніяких об'єктивних підстав для прояву цих якостей.

Встановлювати ідола або поклонятися йому - сон означає, що ви самі зі свого партнера робите кумира, чи не молячись на нього. Всіляко вказав своє безмежне обожнювання і захоплення, ви даєте йому зрозуміти, що він самий-самий і вам крупно з ним пощастило. Тільки пізніше ви чимало здивуєтеся несподівано відкрився фактом:

Він вас не любить, а лише дозволяє любити себе.

Звалювати ідола уві сні - це підказка підсвідомості:

Пора розірвати відносини з партнером, адже він анітрохи не поважає ваш союз, ваші почуття і інтереси, а думає тільки про себе.

Новий сімейний сонник

Якщо вам приснилося, що ви поклоняєтеся своєму кумиру, то вас чекає повільне сходження до популярності і слави.

Для того щоб прискорити процес, намагайтеся надмірно не віддаватися дрібницям. Розвінчання кумира у сні принесе вам твердість духу і самовладання. Ніяка виснажлива робота не зупинить вас в прагненні до загальній повазі.

Якщо ви побачили, як кумирам поклоняються інші, можуть виникнути розбіжності в колі ваших друзів.

Східний жіночий сонник

Якщо приснився твій кумир - значить, шлях до багатства і слави буде занадто довгим. Сон, в якому ти розчаровувалася в свого кумира, свідчить:

Ти здатна повністю контролювати свої думки і вчинки.

Східний сонник

Якщо приснився твій кумир - значить, шлях до багатства і слави буде занадто довгим.

Сон, в якому ти розчаровувалася в свого кумира - свідчить:

Ти здатна повністю контролювати свої думки і вчинки.

Дитячий сонник

Кумир — ти відчуваєш невдоволення своїм особистим життям чи собою, потрібно терміново щось змінювати.

Сонник для всієї родини

Якщо уві сні ви поклоняєтеся ожівшему ідолу - значить наяву ви будете розчаровані, прийнявши неправильне рішення.

Якщо ви бачите, що ідолам поклоняються інші люди - найближчим часом ви розчаруєтеся в близькому вам людині, але зможете добитися суспільного визнання.

Сонник для стерви

Кумир — поступове, неквапливе досягнення слави та почестей теж має свої переваги, свою справу ти будеш знати чудово.

Розчарування в свого кумира у сні - цілеспрямованість і спрямованість у досягненні мети принесуть свої довгоочікувані плоди.

Бути уві сні чиїмось кумиром - розбіжності і нерозуміння серед твоїх друзів засмутить тебе.

Сонник від А до Я

Якщо уві сні ви присутні на концерті або театралізованому шоу свого кумира з числа естрадних чи рок-зірок - це знак блискучого успіху, якого ви досягнете завдяки протекції багатих меценатів.

Якщо ваші кумири уві сні розчарували вас - такий сон передвіщає розбіжності з друзями, а також негаразди в сім'ї.

Бачити себе в ролі кумира публіки, що носить вас буквально на руках - наяву допустите серйозний промах, не надавши довіру людині, яка заслуговує цього, як ніхто інший.

Сонник для закоханих

Якщо вам сниться, як поклоняються кумирам та ідолам інші люди, це віщує розбіжності між вашим коханим і вашими друзями.

Якщо ви засуджуєте ідолопоклонників, це говорить про те, що ви досягнете шани і поваги завдяки своєму вмінню впливати на людей і особистим чарівності.

Снотолкователь

Якщо Вам сниться, що Ви поклоняєтеся ідолам - значить, Вас чекає дуже повільне сходження до популярності і слави;

Мабуть, на шляху до них Ви будете надмірно віддаватися дріб'язковим занять.

Розвінчання ідолів обіцяє Вам в майбутньому твердість духу і самовладання. Ніяка виснажлива робота не зупинить. Вас в прагненні до загальній повазі.

Якщо Ви бачите, як ідолам поклоняються інші - це віщує розбіжності в колі Ваших друзів.

Засудити уві сні ідолопоклонство - обіцянка Вашої популярності і навіть пошани, чому сприятиме Ваше вміння розбиратися в психології людей, осягати можливості і схильності розуму.

 
Відноситься до тем: